Kupac

Nema proizvoda u korpi

Za više detalja o artiklima kliknite na sliku artikla.

Skinveil 500

Skinveil 500

576.00 RSD
Šifra proizvoda : 2

 

Za razliku od drugih šampona, Revitabion šampon sadrži Skinveil 500, nehidrolizovani protein svile koji se ne ispira sa kože glave i kose i zbog toga ima izuzetnu efikasnost. Revitabion šampon hidrira kožu, pruža dugotrajan efekat vlažnosti. Umanjuje crvenilo, svrab i suvoću. Pomaže kod svih problema kože glave uključujući psorijazu. Ublažava vidljive pokazatelje psorijaze nakon 30 dana korišćenja i pomaže u otklanjanju iritacija izazvanih psorijazom.

Psorijaza glave

Psorijaza glave je čest poremećaj koji dovodi do pojave crvenih lezija koje su, usled upale obično zadebljane i ljušte se. Psorijaza na glavi može da se javi na manjoj površini, ali i da celo vlasište bude obuhvaćano. Takođe, može da se proširi i na čelo, vrat i predeo iza ušiju. Psorijaza na glavi može da izazove svrab, crvenilo i neprijatan osećaj, ali može da dođe i do opadanja kose.

Kako da ublažite efekte psorijaze glave?

Postoje načini na koje može da se spreče svrab i moguć gubitak kose:

– Koristite balzam za kosu, jer on daje vlagu vašoj koži

– Ograničite korišćenje aparata koji greju kosu, kao što su fenovi i pegle za kosu

– Koristite proizvode za kosu koji sadrže SkinVeil 500

SkinVeil 500

SkinVeil 500 neguje oštećenu, osetljivu i specijalnu kožu i štiti od spoljnih faktora. Obnavlja epidermis i ojačava prirodne odbrambene mehanizme kože. Hidrira kožu, pruža dugotrajan efekat vlažnosti. Umanjuje crvenilo i svrab i suvoću.

Sa starenjem, ili pod uticajem spoljnih agresija, osetljiva koža postaje ranjiva i ne može da se zaštiti od spoljnih faktora, kao što su temperaturne promene, zagađenje ili stres. Ova osetljivost može da se manifestuje kao crvenilo, svrab ili perutanje.

SkinVeil 500 na dnevnoj bazi, štiti i smiruje osetljivu kožu i pomaže joj da se regeneriše.

Revitabion šampon hidrira kosu i stvara zaštitni sloj na kosi čineći je mekom i svilenkastom.

Uputstvo za upotrebu

Nakvasite kosu, nanesite šampon, nežno masirajte kožu glave (do pola minuta), isperite mlakom vodom (36°C).

Idi na vrh
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com