Kupac

Nema proizvoda u korpi

Za više detalja o artiklima kliknite na sliku artikla.

Tribulus DELTA

Tribulus DELTA

2,400.00 RSD
Šifra proizvoda : Tribulus_DELTA

TRIBULUS DELTA ima sva osnovna svojstva i karakteristike kao i TRIBULUS ALFA s tim sto je sinergijom drugog lekovitog bilja koje ulazi u sastav ovog preparata dat akcenat na bolesti bubrega i urogenitalnog trakta.

Visok holesterol

Kao svi preparati iz serije, TRIBULUS DELTA takodje ima svojstvo da cisti holesterolove plake. Normalizuje vrednosti povisenog holesterola i triglecirida u krvi.

Koksartroza i gonartroza

Poboljsavanje cirkulacije u hrskavicama i razgradnja okostalih naslaga u zglobovima dovodi do smanjenja i nestajanja bolova i vracanja pokretljivosti. U slucaju gojaznosti vazno je da se preduzmu mere za regulaciju telesne tezine.

Bolesti bubrega i giht

Regulse i reducira vrednosti povisenih vrednosti kreratinina i uree i normalizuje rad bubrega. Kod kamena u bubrezima na bazi kalcijuma dovodi do njihovog postepenog smanjivanja i bezbolnog izbacivanja. Kod gihta, poboljsanje rada bubrega, vraca im sposobnost prerade mokracne kiseline.
Reverzibilni proces razgradnje krvnih naslaga – plaka, pokrece razdvajanje molekula holesterola i kalcijuma od kojih su kalcitne naslage formirane. Ovaj se proces odvija kako na makro i mikro krvnim sudovima tako , tako i na kamenju u bubrezima i zuci. Aktivne materije putem krvotoka stizu do njih oblivaju ih i polako razgradjuju po obodu, a diureticni efekat Tribulus terrestris-a pomaze kod njenog izbacivanja iz organizma.

Steatoza jetre (masna jetra)

Normalizacija razmene masti cisti jetru i slezinu a opste poboljanje i ubrzanje cirkulacije podstice prirodne sposobnosti za samoobnavljanje ovog organa.

Idi na vrh
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com